• BIST 9367.77
  • Altın 2952.122
  • Dolar 34.4839
  • Euro 36.1941
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 14 °C

Yeni ihracat İn, Eski İhracat Out

Yeni ihracat İn, Eski İhracat Out
Son dönemde dijital dünyaya yönelik girişimleriyle dikkat çeken Digital Exchange’in yeni markası ihracat.in, veri madenciliği, yapay zeka, e-pazaryeri yönetimi özellikleriyle Türkiye’den dünyaya açılmak isteyen şirketleri ileri teknolojilerle tanıştıracak

Yeni ihracat İn, Eski İhracat Out

Son dönemde dijital dünyaya yönelik girişimleriyle dikkat çeken Digital Exchange’in yeni markası ihracat.in, veri madenciliği, yapay zeka, e-pazaryeri yönetimi özellikleriyle Türkiye’den dünyaya açılmak isteyen şirketleri ileri teknolojilerle tanıştıracak.

Türkiye’deki üreticilerin küresel pazarlarda satış yapabilmesinin en modern yolu olan e-ihracat konusundaki çalışmalar hız kazanıyor. Ticaret Bakanlığı’nın da öncelikli çalışma konuları arasında yer alan e-ihracat için Digital Exchange tarafından hizmete açılan ihracat.in, markaların tüm strateji, planlama ve operasyonel süreçlerini yönetebilmesini sağlıyor.

Platform ile Digital Exchange, marka tescilinden e-ihracatla ilgili teşviklere, yapay zeka destekli pazar araştırmalarından dijital fırsatların tespit edilmesine, e-ticaret sitesi hazırlanmasından sosyal medya çalışmalarına, pazar yeri yönetiminden medya planlamaya kadar her aşamada markaların yanında yer alıyor.

Koronavirüs pandemisi ile ihracat ve e-ihracat konusunun önem kazandığını belirten Digital Exchange CEO’su Emrah Pamuk, “Dünyanın ilk yapay zeka tabanlı ihracat analiz, müşteri eşleştirme ve ihracat planlama araçlarının da entegre olduğu ihracat.in ile kurumların yeni pazarlama açılmasına, ihracata başlamasına ya da halihazırda e-ihracat yapan şirketlerin işlerini büyütmesine yardımcı oluyoruz” dedi.

Teknoloji, iş ve veri konusunda alanının uzmanı iş ortaklarıyla güçlendirilen ihracat.in platformu, ihracat danışmanları ile fikir aşamasındaki girişimlerin e-ihracat sürecini başlatıyor. Daha sonra yapay zeka tabanlı sistem ile doğru pazar ve ürün eşleştirmesi yapılıyor. İlgili teşvik süreçleri, marka oluşturma, e-ticaret sitesi hazırlanması ve kurulumu, pazar yeri yönetimi gibi noktalarda destek olarak operasyon başlatılıyor.

ihracat.in platformu aşağıdaki ürünlerle markalara destek oluyor:

Google Marketfinder: Tüm dünyada yeni müşterilere ürünleri tanıtan çözüm, online arama ve satın alma verileri ile potansiyel müşterileri inceleyerek ihracat planlamasını kolaylaştırıyor.
Theadx Export: Dünyanın ilk yapay zeka tabanlı ihracat planlama aracı, GTİP kodu ile yıl bazında tüm dünyanın ihracat verilerini inceleme olanağı sağlıyor. Ürünler ile ithalatçı firmaları eşleştiren ürün, detaylı piyasa araştırması, veri madenciliği ve medya planlama özellikleri taşıyor.
2gethersocial: Digital Exchange çatısı altında yer alan girişim ile influencer, celebrity ve premium mecralar kullanılarak 162 ülkede trend belirleyecek çalışmalar yapmak mümkün.
Medya planlama: Çok yönlü, marka bilinirliği ve ihracat odaklı, şirketlere özel güçlü bir medya planı küresel pazarlarda ürün satışını artırmayı kolaylaştırıyor.

Online satış sitesi: Yerelleştirilmiş, işin kapsamına göre özelleştirilmiş ileri seviye modüller sunan, küresel pazar yerleri ile entegre bir e-ticaret sitesi ile satış dönüşümünü artırıyor.
Veri yönetimi (DMP): Ziyaretçileri tanıyarak ihtiyaç duydukları anda doğru ürünü karşılarına çıkartabilen, davranışa göre kullanıcı segmentleri oluşturan çözüm, ziyaretçileri müşteriye dönüştürmeyi sağlıyor.
Uygulama geliştirme: Web ve mobil uygulamalar ile kullanıcılara pratik bir çözüm sunabilmek ve kullanıcı deneyimini artırmak mümkün.

Pazar yeri yönetimi: Amazon, eBay, AliExpress gibi dünyanın en büyük pazar yerlerinde mağaza açılması, ürünlerin satışa sunulması ve yönetimi ile satış hedefleri gerçek oluyor.

Sosyal medya: Sosyal ağlar üzerinden alışveriş yapan kitlenin potansiyelinden en iyi yararlanabilmek için doğru ürünü, kaliteli içerikler ve reklamlarla destekliyor.

Digital Exchange’in yeni platformu her sektörde markaların dijital dünyada mümkün olan en doğru stratejilerle küresel pazarlara açılmasını sağlıyor. Platform hakkında daha fazla bilgi almak ve e-ihracat süreçlerini hemen başlatmak için ihracat.in adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 16 14